O servisu Pinjušić

Servis Pinjušić je obiteljska tvrtka osnovana 1970. godine. Dugogodišnji smo partner tvrtke Bosch a od početka 2013. godine i ovlašteni trgovac tvrtke Melett Limited.

Osnivač tvrtke je Ante Pinjušić, a sinovi Mirko i Krešimir nastavili su tradiciju.Od samo osnutka se bavimo servisiranjem sistema za ubrizgavanje diesel goriva i pratimo najsuvremenije tehnologije. Početkom 1995. godine kao prva tvrtka u Republici Hrvatskoj djelatnost smo proširili na servisiranje i prodaju turbo punjača.

Servis Pinjušić

Godine 1997. tvrtka se premješta na novu lokaciju gdje je na 500 kvadrata prostora postavljena najsuvremenija oprema za dijagnostiku vozila, ispitivanje diesel pumpi, uređaji za kalibriranje injektora Common rail, balansiranje turbo punjača, kalibriranje i reprogramiranje elektroničkih aktuatora turbina, podešavanje pneumatskih ventila turbina i pjeskarenje u injektorskim kabinama. Raspolažemo i dodatnim parkirnim prostorom od 1000 kvadrata.

Povijest tvrtke Servis Pinjušić

U više od 50 godina iskustva postignuti su visoki standardi glede kvalitete usluge i konačnog proizvoda ulaganjem u nove tehnologije i stalno educiranje osoblja. U mogućnosti smo ponuditi servisiranje diesel pumpi i brizgaljki od najstarijih tradicionalnih uređaja pa do najsuvremenijih Common Rail injektora i visokotlačnih pumpi.

Po principu agregatne zamjene (staro za novo ili reparirano) sa skladišta nudimo Turbine proizvođača Garrett, Borg Warner (KKK), Switzer, Mitsubishi, IHI, Toyota, pumpe i injektore Common rail Bosch, Delphi, Denso, Siemens VDO. Dostava dijelova dostupnih sa skladišta je u roku od 24 sata od narudžbe uz garanciju od 12 mjeseci.

Kapacitet servisa je 20 sustava dnevno, uključujući montažu i demontažu s vozila. Tvrtka zapošljava 9 ljudi. 

Pošaljite upit
kontakt Pinjušić Servis turbine, injektora, common rail, bosch pumpi diesel
Oporovečka 89, Zagreb
+385 01 2995 244
Radno vrijeme:
ponedjeljak - četvrtak 08 - 17 h
petak 07 - 15 h

Bosch partner Delphi Melett